Mecha farve - Orange fluorescent.

Vallejo maling
Vallejo - 69055
5 Varer

Vallejo - 69055

Mecha farve - Orange fluorescent.

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)
26,00 kr.
Inkl. moms
Antal

Mecha farve - Orange fluorescent.

17 ML.

Ny formel akrylfarver med satin finish, ekstra modstandsdygtig og slagfast, specielt designet til airbrushing overflader udsat for aggressiv manipulation.

Den avancerede formulering indeholder en revolutionerende komponent, der garanterer enestående klæbning på selv de sværeste overflader og giver stor modstandsdygtighed over for hård håndtering, stød, friktion, ridser osv. Når den er tør, ser Mecha-overfladen ud som den originale plastik af modellen , mens alligevel de mindste detaljer i originalen forbliver tydelige. Farveserien inkluderer primere såvel som specielle lakker - også med en eksklusiv formulering - og en række farver til aldrings- og vejrforholdseffekter.


Det anbefales at anvende Mecha-farverne i flere lag på den tidligere grundede overflade; et par timer efter påføring vil farverne være tørret for at danne en homogen belægning med ekstraordinær styrke og modstand.


Mecha Color kan airbrushes direkte eller fortyndes med Vallejo Airbrush Thinner eller Flow Improver, og farverne kan også påføres med pensel. Den anbefalede kompressorjustering er 15 - 20 PSI o 0,5 til 1 kg. For den bedste vedligeholdelse af airbrush anbefaler vi at bruge Vallejo Airbrush Cleaner.
Mecha Color er ikke brandfarlig og indeholder ikke opløsningsmidler.

Vallejo - 69055
5 Varer

Produkter i samme kategori

(There are 16 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password