Model Air 71057 Black

Vallejo maling
Vallejo - MA71057
10 Varer

Vallejo - MA71057

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)
20,00 kr.
Inkl. moms
Antal

Model Air er præsenteret i en 17 ml. flaske med pipette.

Denne emballage forhindrer, at malingen inddampning og tørring i beholderen.

Matte, vandbaserede akrylfarver, specielt formuleret til airbrushing. Hver farve er udviklet grundigt af vores eksperter for at tilbyde modeleren den maksimale historiske troskab. Model Air-serien indeholder det bredeste udvalg af militære farver, der bruges på både køretøjer og fly, fra konflikterne fra Første Verdenskrig og II til vores æra. Farverne kan bruges direkte på overfladen eller fortyndes med vores Airbrush Thinner eller Flow Improver. De tørrer hurtigt, og det tilrådes at påføre på hinanden følgende lag på en tidligere grundet overflade. Et par timer efter påføring danner farven en film med ekstraordinær modstand uden at ændre modelens mindste detalje. Den kan bruges med en børste. Anbefalede indstillinger til kompressorbrug er omkring 15-20 PSI eller 0,5-1 kg. For korrekt vedligeholdelse af airbrush anbefaler vi at bruge Vallejo Airbrush Cleaner.
Sikkerhed: Model Air er ikke brandfarlig og indeholder ikke opløsningsmidler. Se oplysninger om produktcertificeringer i afsnittet Sikkerhed.
Præsentation: Model Air præsenteres i flasker på 17 ml. / 057 fl. Oz. med dropper. Denne præsentation undgår fordampning af malingen og tørring inde i flasken. Der kan bruges minimale mængder, og flaskens indhold kan bevares i lang tid.

Vallejo - MA71057
10 Varer
Ny vare

Produkter i samme kategori

(There are 16 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password